Εδώ είναι όλες οι μάσκες που

Προσέξτε για την υγεία, που στη ζωή ανώτερη

Προσέξτε για την υγεία, που στη ζωή ανώτερηΠιστεύουμε ότι κανείς μας δεν αρνήθηκε το μαγικό φάρμακο για την καταπολέμηση κατά της γήρανσης, έτσι; Νομίζω ότι ένας από τους, πιο κοντά από ότι νομίζουμε. Συγκεκριμένα, μιλάμε για aspirinu. Nećemu ότι μάλλον ο καθένας από εμάς έχει ένα σπίτι, και ίσως ποτέ δεν καν σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο κατά boranja δέρματος και παρόμοια φαινόμενα που έρχονται με την ηλικία.

Εδώ είναι όλες οι μάσκες που

Εδώ είναι όλες οι μάσκες πουμπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη και συμβαίνει επίσης να συστατικών που βρίσκονται ήδη στα σπίτια τους. Πολύ απλό, και εκείνοι που το δοκίμασα, ισχυρίζονται, και αρκετά αποτελεσματικά. Η υγεία είναι η πιο σημαντική, οπότε πηγαίνετε στο www.fysyki-news.com/.  Απαιτεί τρεις ασπιρίνη και τρεις μεγάλες κουταλιές χυμό λεμονιού προετοιμασία είναι ως εξής:

  • διαλύεται η ασπιρίνη, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε όλα μαζί για να πάρει jednoličnu μείγμα.Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας έβαλε τη μάσκα (σημείωση τα μάτια), το αφήνουμε να σταθεί για
  • δέκα λεπτά περίπου και, στη συνέχεια, αφαιρέστε με νερό.Θα πρέπει πέντε taleta ασπιρίνη, μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι και μισό ένα μεγάλο κουτάλι του μελιού είναι έτοιμη ως εξής: zdrobite apsirin και είναι καλό να αναμειγνύεται με άλλα συστατικά.

Η μάσκα ήταν πιο αποτελεσματική πριν από την εφαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο, βάλτε ένα καθαρό πανί εμποτισμένο σε ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Στη συνέχεια, στεγνώστε το πρόσωπό σας και απλώστε τη μάσκα (επίσης, δώστε προσοχή στα μάτια) και αφήστε το στο πρόσωπο για περίπου μισή ώρα. Management Sciences for Health

Μισή ώρα αργότερα, αφαιρέστε τη μάσκα Federal Emergency Management Agency με ζεστό νερό.Για αυτή τη μάσκα θα χρειαστείτε τρεις ασπιρίνη και τρεις μεγάλες κουταλιές της σούπας ζεστό νερό, και την προετοιμασία είναι το εξής: καθώς το νερό διαλύει τις ασπιρίνες μέχρι να πάρετε μια πιο σταθερή μείγμα και στη συνέχεια απλώστε τη μάσκα σε καθαρό δέρμα και αφήστε το στο πρόσωπο για 10 λεπτά.

 Στη συνέχεια, απλά ξεπλύνετε με σκέτο νερό και βουαλά.Ρυτίδες εμφανίζονται, είναι επειδή έχουμε ένα στρώμα του δέρματος istanjuje με την ηλικία, χάνει την ελαστικότητά του. Μόνο ένα deceniji οι γυναίκες χάνουν και το 10% της ελαστικότητας του δέρματος. Ευτυχώς, η φύση μας δίνει πολλά φυτά, όπου το μπαρ είναι μικρό, ότι μπορούμε να επιβραδύνουμε τη διαδικασία της γήρανσης.

Σας παρουσιάζουμε najdelotvornije φυσική

Σας παρουσιάζουμε najdelotvornije φυσικήμάσκα κατά των ρυτίδων.Η πρώτη μάσκα αποτελείται από κουρκουμά και surutke. Απλά pomešajte kašiku surutke με λίγο κουρκουμά σε σκόνη, απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε το να στεγνώσει στο πρόσωπο για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Αυτή η μάσκα θα αφαιρέσει τις φακίδες και να αποτρέψει το σχηματισμό των ρυτίδων.Για τα άλλα μάσκα κάνετε επικόλληση των φακών και να το εφαρμόσετε στο δέρμα του προσώπου και το λαιμό, αφήστε το να στεγνώσει και ξεπλύνετε. Αυτή η μάσκα θα σας βοηθήσει να, φυσικά, ανύψωση προσώπου National Registry of Emergency Medical Technicians.

Η τρίτη μάσκα αποτελείται από pavlake για το μαγείρεμα και το χυμό λεμονιού, θα το μίγμα, απλώστε στο πρόσωπο και κρατήστε για 10-15 λεπτά. Αυτή η μάσκα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μήνα που είδε τα πρώτα αποτελέσματα και το πιο κατάλληλο για το ξηρό δέρμα.

Ελαιόλαδο σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί, και ότι με το χυμό λεμονιού κάνει το τέταρτο μάσκα. Αυτό το μείγμα μασάζ στο πρόσωπό σας για την καλύτερη delovala των ρυτίδων. Το πρόσωπο μάσκα από παπάγια και το γάλα

Χρησιμοποιήστε αυτό το συνδυασμό, όπως ένας φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε papaju πριν το βάλετε στο μπλέντερ και προσθέστε το γάλα. Ένα συνδυασμό άλφα υδροξύ οξέα από το γάλα και τα αντιοξειδωτικά από την παπάγια, θα δείτε τα αποτελέσματα γρήγορα, συμπεριλαμβανομένων σκληρό δέρμα και λιγότερες ρυτίδες primjetne.

Λάδι καρύδας

Λάδι καρύδαςΜία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για τις ρυτίδες λάδι καρύδας. Μπορεί να αποφασίσετε ότι το ποτό αυτό το πετρέλαιο, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα για να βοηθήσουν στην επισκευή των ιστών και την επιστροφή συμπεριλαμβανομένου και του δέρματος. Αυτό είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και μπορεί να βοηθήσει να αφαιρέσει τις ρυτίδες, φυσικά, και ακόμη και την ακμή.

Χυμού από παντζάρια και καρότα Ακόμα μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες κατά των ρυτίδων είναι ένας συνδυασμός του χυμού τεύτλων και τα καρότα, και τα δύο γεμάτα βιταμίνες και φυσικές ενώσεις που θα βοηθήσει το δέρμα σας να φαίνεται νεότερος.

Καθαριστικό μέλι Χρησιμοποιήσετε μέλι αντί για το συνηθισμένο καθαρισμό προσώπου. Ζεσταίνουμε το μέλι, αν είναι πάρα πολύ παχύ, προσθέστε νερό για να μετατραπεί σε all-φυσική θεραπεία για να αφαιρέσει τις ρυτίδες, όπως ένα σπυράκι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *