πώς να κρατήσει τη νεολαία του προσώπου

πώς να κρατήσει τη νεολαία του προσώπου

Να συμμετάσχει στον αγώνα κατά των ρυτίδων! Ήταν τρομοκρατημένος, σήμερα το πρωί, όταν είδε στον καθρέφτη του τις πρώτες ρυτίδες; Μην απελπίζεσαι, οι ρυτίδες σήμερα δεν δημιουργούν άλυτα προβλήματα. Υγιεινός τρόπος ζωής, η σωστή περιποίηση και μια καλή αντιρυτιδική κρέμα είναι ένας συνδυασμός των αντανάκλαση της πολύ καιρό ακόμα, είμαι σίγουρος νέοι θα είναι.

Πώς μπορείτε να αγώνα ενάντια στις ρυτίδες

Πώς μπορείτε να αγώνα ενάντια στις ρυτίδες Ήταν τρομοκρατημένος, σήμερα το πρωί, όταν είδε στον καθρέφτη του τις πρώτες ρυτίδες; Μην απελπίζεσαι, οι ρυτίδες σήμερα δεν δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

Υγιεινός τρόπος ζωής, η σωστή περιποίηση και μια καλή αντιρυτιδική κρέμα είναι ένας συνδυασμός των αντανάκλαση της berniesyearning.com πολύ καιρό ακόμα, είμαι σίγουρος νεαρός μένει. Αλλά από πού να αρχίσετε;  Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο

Θα ήθελα να πιστεύω ότι το μαυρισμένο δέρμα είναι από μια πιο νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο, αλλά σύντομα αυτό θα βλάψει το δέρμα, το οποίο σίγουρα δεν βοηθάει την νεανική εμφάνιση και τη συντήρηση.

Ως εκ τούτου, όταν ο ήλιος είναι η ισχυρότερη στο φούρνο, μείνετε στη σκιά, και, φυσικά, μην ξεχάσετε τις διάφορες μεθόδους για να προστατεύσει το δέρμα. Συνδέστε το ευχάριστο με το χρήσιμο: πολλά anti-wrinkle κρέμα και για το ώριμο δέρμα που αναπτύχθηκε κρέμα περιέχει ουσίες που προστατεύουν το δέρμα σας από τον ήλιο είναι επιβλαβές φως.
Σταματήσουν το κάπνισμα

Το κάπνισμα είναι η κύρια αιτία του δέρματος πιο γρήγορα και ορατά αποτελέσματα της γήρανσης, οπότε ήρθε η ώρα να κλωτσήσει τη συνήθεια – και όχι μόνο επειδή το δέρμα της. Εάν ακόμη δεν μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα, δεν θα είναι μια κρέμα που εμποδίζουν το δέρμα και τη γρήγορη γήρανση. Κάντε κάτι καλό για την υγεία σας και την ομορφιά σας, και να πω όχι στα προϊόντα καπνού! Κοιμούνται αρκετά

Ύπνος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην εξωτερική εμφάνιση. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η ανεπαρκής ύπνος συμβάλλει στην ευελιξία του δέρματος, το οποίο με επιτυχία και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε θέση να καταπολεμήσει τις ρυτίδες εμφάνιση. Και η τελική πινελιά; Πριν από το κρεβάτι, χρησιμοποιήστε ένα βράδυ κρέμα αντι-ρυτίδων, που κοιμούνται, ενώ παίρνετε τη φροντίδα του δέρματος αναγέννηση. Ύπνος σε ύπτια θέση

Αυτή είναι ίσως η πιο παράξενη ιδέα που έχω ακούσει ποτέ, αλλά είναι αλήθεια. Αν θέλετε να αποφύγετε τις ρυτίδες, σε ύπτια θέση για να κοιμηθεί. Αυτό είναι μόνο η βαρύτητα και το μαξιλάρι εκφράζεται από την πίεση. Αν είναι ψέματα από την πλευρά του,

το δέρμα επαφή με το μαξιλάρι, έτσι ώστε το δέρμα του προσώπου, “τσαλακωμένο” και σε κάνει να αναπτύξει τις ρυτίδες. Ακούγεται πειστική, σωστά; Εδώ είναι ένα άλλο λόγο: αν πάτε για ύπνο πριν αντιρυτιδική κρέμα που χρησιμοποιείτε, για το μεγαλύτερο μέρος, είναι πιθανόν να τρίβει το μαξιλάρι, το οποίο, επίσης, δεν βοηθά τις ρυτίδες για την καταπολέμηση της.
Αγορά σωστή γυαλιά

Τα μάτια του ήταν αποτυχία, αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ, γι ‘ αυτό πιέζει τα μάτια του αντί για γυαλιά κάνω; Μπορεί να προκαλέσει βαθιές ρυτίδες, έτσι ώστε να είναι καλύτερα αν δεχτούμε ότι τα μάτια δεν είναι τόσο έντονη όπως παλιά, θα σου κάνει καλό γυαλιά, και να κάνουμε κάτι καλό για την υγεία σας και την εμφάνιση της παραγγελίας.

καθημερινές συνήθειες για την καταπολέμηση των ρυτίδων

καθημερινές συνήθειες για την καταπολέμηση των ρυτίδωνΚαι αν έχεις πάει ήδη στο οπτικό σε αναζήτηση για ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Αν ο ήλιος μάζεμα, εμφανίζονται ρυτίδες στο δέρμα, έτσι οι ρυτίδες στον αγώνα ενάντια σε όλα τα μέσα που χρησιμοποιούν καλής ποιότητας γυαλιά ηλίου.
Αλλάξετε τη διατροφή

Που μπορεί να αλλάξει το δέρμα, αν εισάγει μερικές απλές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες. Το δέρμα είναι από την πλευρά του ένα από τα πιο χρήσιμα τρόφιμα από το σολομό, που είναι και το σωστό συνδυασμό περιέχει το δέρμα παξιμάδι με βάση τις πρωτεΐνες και τα λιπαρά οξέα. Ένα άλλο είδος των τροφίμων, το οποίο βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας της σόγιας, η οποία σε ένα βαθμό, ακόμα και τον ήλιο που προκαλείται από το δέρμα μπορούν να αναγεννηθούν.

Η υγεία όπως και το υγιές δέρμα, επίσης, φρούτων και λαχανικών ανάγκες. Αυτά είναι τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν, που φροντίζουν το δέρμα σας φρέσκο και νεανικό ψάχνει για, και, φυσικά, εξαιρετική σε θέση να καταπολεμήσει τη συνολική υγεία του σώματος, προκειμένου να διατηρηθεί.

Αγάπη καφέ; Αν παρατηρήσετε τις πρώτες ρυτίδες, ίσως είναι ώρα για μια αλλαγή. Πρόσφατα διεξήγαγε έρευνα έχει δείξει ότι ο χυμός περιέχει πολλές ουσίες που είναι νέοι στο δέρμα, μαλακώνοντας τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και μαλακό περισσότερα κάνει το δέρμα.
Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα

Όταν η κρέμα αντι-ρυτίδων, βεβαιωθείτε ότι η κρέμα επαρκή ενυδάτωση συστατικό που περιέχουν. Η υγρασία κάνει το δέρμα φρέσκο και νεανικό, συν τα σωστά ενυδατωμένο δέρμα πολύ λιγότερο ορατές και τις ρυτίδες και το δέρμα και άλλα τροχαία αδικήματα. Μια καλή αντιρυτιδική κρέμα έτσι ώστε ακόμη και νεανική κάνει την εμφάνισή του!

Ο Κισσός-καλλυντικών για να Σας βοηθήσει με επιτυχία τον αγώνα ενάντια στις ρυτίδες. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν το βασικό συστατικό της ελβετικής apple, το οποίο έχει αποδειχθεί για να διατηρήσετε το δέρμα είναι πολύτιμα βλαστικά κύτταρα ζωτικότητα, αναζωογονεί τους και να επεκτείνει τη μακροζωία τους. Ο κισσός μπορεί να καλλυντικών για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
Μην το παρακάνετε με το πλύσιμο το πρόσωπο,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *